☎️ OPEN CALL ☎️

Deadline 16.10.2022

Ve snaze přizpůsobit se fluidní formě, kterou Bublina začala nabírat v loňském roce, jsme se rozhodly*i vypsat mega otevřenou (a otevírací) formu open-callu na nové členky a členy redakce z řad studentstva FaVU.

Rády*i bychom z Bubliny vytvořily*i sdílenou studentskou platformu s otevřenější strukturou a rozličnými druhy forem. Na poslední schůzce jsme mluvily*i o tištěném formátu části časopisu, youtube kanálu, soundcloudu, veřejných eventech…. Bublina by přitom fungovala jako spojnice, pod kterou jednotlivé věci mohou vznikat. Výhody? Jsou. Nevýhody? Většinou taky nějaký jsou.

Láká vás umění spolupracovat, tvorba sítí, schůzky s tarotem a křty jednotlivých čísel za úplňku? Mohli byste spravovat web nebo sociální sítě? Chcete rozvíjet vlastní schopnost tvořit a publikovat? Je pro vás tohle všechno přespříliš abstraktní a chcete si s námi o tom popovídat? Ať už jste rozhodnutí, že se chcete stát součástí Bubliny nebo jenom zvědaví, co z toho bude, napište nám na redakční email: xvbublina@gmail.com a potkejme se společně nad tím, co by zrovna vaše práce v kolektivu Bubliny mohla znamenat.